❄️⛷️ ЗИМА 2023/24 ⛷️ ❄️

ПОНУДА НА ХОТЕЛИ ВО: БУГАРИЈА - БАНСКО, БОРОВЕЦ И ПАМПОРОВО; СРБИЈА - КОПАОНИК, ЗЛАТИБОР И СТАРА ПЛАНИНА

🤽 🤽ЛЕТО 2024🏊‍♂️ 🏄‍♂️

ЛЕТО 2024 ВО ПРОДАЖБА 15 % попуст за резервации и целосна уплата до 31.12.2023 вон сезонски цени (јуни и септември) 10 % попуст за резервации и целосна уплата до 31.12.2023 на сезонски цени (јули и август)

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА

Ве молиме пред резервација задолжително прочитајте ги општите услови за патување.

Информации за сите наши Промоции, Попусти, First Minute и Last Minute

Почитувани, За да ги добивате први информациите за сите наши Промоции, Попусти, First Minute и Last Minute на социјалната мрежа Facebook и да не пропуштите некоја добра понуда за добра цена бидете во тек и направете го следново:

УПЛАТА

ИНФО ЗА УПЛАТА ПРЕКУ ТРАНСАКЦИСКА СМЕТКА

ВАЖНОСТ НА ПАСОШОТ ДА НЕ Е ПОМАЛКУ ОД 90 ДЕНОВИ ОД ДЕНОТ НА ЗАВРШУВАЊЕ НА ПАТУВАЊЕТО

И Е ОДГОВОРНОСТ НА СЕКОЈ ПАТНИК. ЗАВИСНО ОД ДЕСТИНАЦИЈАТА НЕКАДЕ Е ПОТРЕБНА И ВАЖНОСТ ПОГОЛЕНА ОД 180 ДЕНОВИ. ПРОВЕРУВАЈТЕ ПРЕД ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ЗА ДА НЕМАМЕ НЕСАКАНИ СИТУАЦИИ.

🏊‍♂️ СПА ПОНУДИ 🏊‍♂️

ОПШТИ УСЛОВИ НА ПАТУВАЊЕ

Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија