СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - За нас

За нас

Во февруари 2010 година е формирана Туристичката агенција СУПЕР ТРАВЕЛ. Иако сме нова агенција наша основна цел е да понудиме пред се квалитетна услуга за Вас како наши клиенти.

Поради тоа што сме новооснована туристичка агенција, несомнено ќе се трудиме да се докажеме и да ја стекнеме вашата доверба и да Ви понудиме најповолни услови за патување.

Т.А. СУПЕР ТРАВЕЛ Ви ги нуди следните услуги:

  • Туристички аранжмани
  • Авионски билети за сите светски и европски дестинации
  • Сите видови на патнички осигурувања
  • Автобуски билети за голем број на европски дестинации
  • Групни патувања
  • Организирање семинари, саеми и конгреси

Ви благодариме што не избравте нас.

Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија