СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПАТУВАЊЕ - За да ги добивате први информациите за сите наши Промоции, Попусти, First Minute и Last Minute

За да ги добивате први информациите за сите наши Промоции, Попусти, First Minute и Last Minute

Почитувани, 

За да ги добивате први информациите за сите наши Промоции, Попусти, First Minute и Last Minute на социјалната мрежа Facebook и да не пропуштите некоја добра понуда за добра цена бидете во тек и направете го следново: 
   ПОКАНЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ФБ ПРИЈАТЕЛИ
Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија