Осигурителни услуги

Туристичка агенција Супер Травел ДООЕЛ Кавадарци е овластен агент за издавање на следниве осигурителни услуги:

 • Полиси за сите видови на патничко и здравствено осигурување за сите држави во Европа и светот
 • Ние сме лиценцирани агенти од Националното Биро на Р.Македонија за издавање на полиси за авто одговорност при регистрација на сите видови на возила:
  • товарни,
  • патнички
  • автобуси и
  • моторцикли.
 • Вршиме каско осигурување и издаваме зелени картони.

За сите подетални информации слободно обратете се во нашaта агенција во Кавадарци.

Ви благодариме на довербата.

Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија