СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - ВИНСКИ ТУРИЗАМ - Романтичен вински викенд

Романтичен вински викенд

РОМАНТИЧЕН ВИКЕНД


Виното е стар пијалок со фасцинантна историја и значење.Токму затоа нашло пат до срцето. . Виното е едно од најцивилизираните нешта во светот кое било доведено до најголемо совршенство и почит.

Шише вино моли да биде споделено со љубената ... Виното секој ручек го прави значаен и свечен, секоја маса поелегантна.

Затоа ние Ви нудиме несекојдневен романтичен викенд.    Цена 1.700 ден


    Цената е по лице и вклучува:

-Дегустирање на 5 вина во произвотство од винаријата

-Закуска од млечни и сувамеснати производи

-Ноќевање со доручек во апартманите на винаријата

Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија