СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - ВИНСКИ ТУРИЗАМ - Винска дегустација во семејни винарии во Тиквешијата

Винска дегустација во семејни винарии во Тиквешијата

Во срцето на Тиквешијата во домот на виновата лоза која на овие подрачја е присутна од 4 век п.н.е , несекојдневна можност да вкусите автентичност,средечност традиција и квалитет...

Ние Ви нудиме едно поинакво доживување за вашите средби и дружења. Посетете ги нашите семејни винарии ,дегустирајте квалитетни вина, слушнете за нивното создавање и традицијата.


Дегустирајте повеке типови на вина .

Посетете три винарии (ултра модерни винарии,етно винарии и со типичен стил на Кавадаречки подрум) во кружна дегустација на нивните вина како и дегустација на овошни ликери, збогатена со закуска од млечни и сувомеснати производи како и нафора и тестенини.

Цена 1.400ден


- Цената е по лице и вклучува :

-Посета на три различни винарии во Кавадарци и Неготино

-Дегустирање на вината во произвотство од соодветните винарии како и овошни ликери .

-Закуска од млечни и сувомеснати производи

НАПОМЕНА : Дегустациите се реализираат за миниум 4 лица со предходна најава

Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија