Aвтобуски билети

Скопје - Дортмунд,Ден поаѓање

Време поаѓање

Време пристигнување


Ден враќање

Време пристигнување

Време пристигнувањесекој Среда

10:30

15:00


секој Сабота

10:30

16:00секој Петок

10:30

15:00


секој Недела

10:30

16:00секој Сабота

10:30

15:00


секој Вторник

10:30

16:00секој Недела

10:30

15:00


секој Среда

10:30

16:00      


Почетна станица

Крајна станица

Еден правец

Повратна

Валута


Скопје

Дортмунд

8400

13950

DEN


Куманово

Дортмунд

8400

13950

DEN


Скопје

Есен

8400

13950

DEN


Куманово

Есен

8400

13950

DEN


Куманово

Дуисбург

6750

12260

DEN


Скопје

Дуисбург

6750

12260

DEN


Куманово

Диселдорф

6750

12260

DEN


Скопје

Диселдорф

6750

12260

DEN


Куманово

Келн

6750

12260

DEN


Скопје

Келн

6750

12260

DEN


Куманово

Франкфурт

6800

12400

DEN


Скопје

Франкфурт

6800

12400

DEN


Скопје

Манхаим

6800

12400

DEN


Куманово

Манхаим

6800

12400

DEN


Куманово

Карлсруе

6500

11800

DEN


Скопје

Карлсруе

6500

11800

DEN


Скопје

Штудгард

6200

11200

DEN


Куманово

Штудгард

6200

11200

DEN


Куманово

Нирнберг

5900

11200

DEN


Скопје

Нирнберг

5900

11200

DEN


Скопје

Минхен

5600

9900

DEN


Куманово

Минхен

5600

9900

DEN


Скопје

Инголштад

5600

9900

DEN


Куманово

Инголштад

5600

9900

DEN


Куманово

Улм

6200

11200

DEN


Скопје

Улм

6200

11200

DEN


Куманово

Диселдорф_ТА

7450

13650

DEN


Скопје

Диселдорф_ТА

7450

13650

DEN


Куманово

Дуисбург_ТА

7450

13650

DEN


Скопје

Дуисбург_ТА

7450

13650

DEN


Куманово

Келн_ТА

7450

1300

DEN


Скопје

Келн_ТА

7450

13000

DEN
Скопје - Солун,Ден поаѓање

Време поаѓање

Време пристигнување


Ден враќање

Време пристигнување

Време пристигнувањесекој Понеделник

06:00

10:30


секој Понеделник

17:30

22:00секој Вторник

06:00

10:30


секој Вторник

17:30

22:00секој Среда

06:00

10:30


секој Среда

17:30

22:00секој Четврток

06:00

10:30


секој Четврток

17:30

22:00секој Петок

06:00

10:30


секој Петок

17:30

22:00секој Сабота

06:00

10:30


секој Сабота

17:30

22:00секој Недела

06:00

10:30


секој Недела

17:30

22:00      


Почетна станица

Крајна станица

Еден правец

Повратна

Валута


Скопје

Солун

1230

1600

DEN


Неготино

Солун

630

950

DEN


Велес

Солун

820

1260

DEN


Гевгелија

Солун

500

820

DEN
Скопје - Софија,Ден поаѓање

Време поаѓање

Време пристигнување


Ден враќање

Време пристигнување

Време пристигнувањесекој Понеделник

07:00

12:00


секој Понеделник

17:30

22:10секој Вторник

07:00

12:00


секој Вторник

17:30

22:10секој Среда

07:00

12:00


секој Среда

17:30

22:10секој Четврток

07:00

12:00


секој Четврток

17:30

22:10секој Петок

07:00

12:00


секој Петок

17:30

22:10секој Сабота

07:00

12:00


секој Сабота

17:30

22:10секој Недела

07:00

12:00


секој Недела

17:30

22:10        


Почетна станица

Крајна станица

Еден правец

Повратна

Валута


Скопје

Ќустендил

930

1500

DEN


Скопје

Софија

990

1800

DEN


Скопје

Софија - Студ.

930

1680

DEN


Скопје - Белград,Ден поаѓање

Време поаѓање

Време пристигнување


Ден враќање

Време пристигнување

Време пристигнувањесекој Понеделник

23:30

06:00


секој Вторник

17:30

23:00секој Вторник

23:30

06:00


секој Среда

17:30

23:00секој Среда

23:30

06:00


секој Четврток

17:30

23:00секој Четврток

23:30

06:00


секој Петок

17:30

23:00секој Петок

23:30

06:00


секој Сабота

17:30

23:00секој Сабота

23:30

06:00


секој Недела

17:30

23:00секој Недела

23:30

06:00


секој Понеделник

17:30

23:00       


Почетна станица

Крајна станица

Еден правец

Повратна

Валута


Скопје

Белград

1400

2240

DEN
Скопје - Софија,Ден поаѓање

Време поаѓање

Време пристигнување


Ден враќање

Време пристигнување

Време пристигнувањесекој Понеделник

24:00

05:00


секој Вторник

24:00

05:00секој Вторник

24:00

05:00


секој Среда

24:00

05:00секој Среда

24:00

05:00


секој Четврток

24:00

05:00секој Четврток

24:00

05:00


секој Петок

24:00

05:00секој Петок

24:00

05:00


секој Сабота

24:00

05:00секој Сабота

24:00

05:00


секој Недела

24:00

05:00секој Недела

24:00

05:00


секој Понеделник

24:00

05:00      


Почетна станица

Крајна станица

Еден правец

Повратна

Валута


Скопје

Софија

990

1800

DEN


Скопје

Софија - Студ.

930

1680

DEN


Струга – Падербон, -ХабибДен поаѓање

Време поаѓање

Време пристигнување


Ден враќање

Време пристигнување

Време пристигнувањесекој Среда

11:30

16:00


секој Среда

06:00

15:00секој Сабота

11:30

16:00


секој Сабота

06:00

15:00       


Почетна станица

Крајна станица

Еден правец

Повратна

Валута


Скопје

Падербон

7400

12400

DEN


Скопје

Вилах

3700

6800

DEN


Скопје

Салзбург

3700

6800

DEN


Скопје

Росенхем

3700

6800

DEN


Скопје

Минхен

3700

6800

DEN


Скопје

Фафенофен

4300

7400

DEN


Скопје

Инголштад

4300

7400

DEN


Скопје

Нирнберг

4300

7400

DEN


Скопје

Вурзбург

5600

9300

DEN


Скопје

Франкфурт

5600

9300

DEN


Скопје

Бадкамберг

5600

9300

DEN


Скопје

Меденбах

5600

9300

DEN


Скопје

Лимбург

6200

11200

DEN


Скопје

Сиегбург

6200

11200

DEN


Скопје

Келн

6200

11200

DEN


Скопје

Диселдорф

6200

11200

DEN


Скопје

Крефелд

6200

11200

DEN


Скопје

Хам

7400

12400

DEN


Скопје

Билефелд

7400

12400

DEN


Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија