СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПАТУВАЊЕ - ИНФО ЗА УПЛАТА ПРЕКУ ТРАНСАКЦИСКА СМЕТКА

ИНФО ЗА УПЛАТА ПРЕКУ ТРАНСАКЦИСКА СМЕТКА

ИНФО ЗА УПЛАТА ПРЕКУ ТРАНСАКЦИСКА СМЕТКА

ПП 30 - Уплата се врши од трансакциска на трансакциска сметка

ПП 10-Уплата се врши со готовина на трансакциска сметкаКонтакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија