ВИКЕНД ВО ТИКВЕШИЈАТА

Во срцето на Тиквешијата во домот на виновата лоза која на овие подрачја е присутна од 4 век п.н.е , несекојдневна можност да вкусите автентичност,средечност традиција и квалитет... Ние Ви нудиме едно поинакво доживување за вашите средби и дружења. Посетете ги нашите семејни винарии ,дегустирајте квалитетни вина, слушнете за нивното создавање и традицијата.

ИЗВЕСТУВАЊЕ !!!

Известување за патниците кои имаат резервирано и уплатено аранжмани за претстојниот период

ВАЖНОСТ НА ПАСОШОТ ДА НЕ Е ПОМАЛКУ ОД 90 ДЕНОВИ ОД ДЕНОТ НА ЗАВРШУВАЊЕ НА ПАТУВАЊЕТО

И Е ОДГОВОРНОСТ НА СЕКОЈ ПАТНИК. ЗАВИСНО ОД ДЕСТИНАЦИЈАТА НЕКАДЕ Е ПОТРЕБНА И ВАЖНОСТ ПОГОЛЕНА ОД 180 ДЕНОВИ. ПРОВЕРУВАЈТЕ ПРЕД ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ЗА ДА НЕМАМЕ НЕСАКАНИ СИТУАЦИИ.

УПЛАТА

ИНФО ЗА УПЛАТА ПРЕКУ ТРАНСАКЦИСКА СМЕТКА

Moneygram трансфер на пари

За провизиите при праќање пари може да се информирате тука

Информации за сите наши Промоции, Попусти, First Minute и Last Minute

Почитувани, За да ги добивате први информациите за сите наши Промоции, Попусти, First Minute и Last Minute на социјалната мрежа Facebook и да не пропуштите некоја добра понуда за добра цена бидете во тек и направете го следново:

Бугарските вињетки

Почитувани патници доколку треба да патувате во Бугарија потребно е онлајн да си купите вињетка бидејќи на граница не се продаваат во прилог го имате сајтот и објаснувањето како да си извадете вињетка. Ви посакуваме среќен пат.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА

Ве молиме пред резервација задолжително прочитајте ги општите услови за патување.

Известување за патниците кои имаат резервирано и уплатено аранжмани за претстојниот период

ОПШТИ УСЛОВИ НА ПАТУВАЊЕ

Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија