ИЗВЕСТУВАЊЕ !!!

Известување за патниците кои имаат резервирано и уплатено аранжмани за претстојниот период

МАКЕДОНИЈА-ЛЕТО 2020

ГОЛЕМ ИЗБОР НА ХОТЕЛИ ВО МАКЕДОНИЈА. МОЖНОСТ ЗА ИСКОРИСТУВАЊЕ НА ПЛАТЕЖНАТА КАРТИЧКА ''КУПУВАМ ДОМАШНО'' И ВАУЧЕРИТЕ ЗА ТУРИЗАМ ''ДОМА СИ Е ДОМА''

ТУРЦИЈА-ЛЕТО 2020

Анталија - Почнувајќи од Јули 🏄‍♂️ ✈️ Директни летови од Скопје до Анталија 🏩 Пакет аранжмани од 6 - 13 ноќевања

АЛБАНИЈА-ЛЕТО 2020

🏝 Голем избор на вили и хотели во Ксамил, Драч, Саранда, Валона 🏝

ВАЖНОСТ НА ПАСОШОТ ДА НЕ Е ПОМАЛКУ ОД 90 ДЕНОВИ ОД ДЕНОТ НА ЗАВРШУВАЊЕ НА ПАТУВАЊЕТО

И Е ОДГОВОРНОСТ НА СЕКОЈ ПАТНИК. ЗАВИСНО ОД ДЕСТИНАЦИЈАТА НЕКАДЕ Е ПОТРЕБНА И ВАЖНОСТ ПОГОЛЕНА ОД 180 ДЕНОВИ. ПОРОВЕРУВАЈТЕ ПРЕД ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ЗА ДА НЕМАМЕ НЕСАКАНИ СИТУАЦИИ.

Moneygram трансфер на пари

За провизиите при праќање пари може да се информирате тука

Бугарските вињетки

Почитувани патници доколку треба да патувате во Бугарија потребно е онлајн да си купите вињетка бидејќи на граница не се продаваат во прилог го имате сајтот и објаснувањето како да си извадете вињетка. Ви посакуваме среќен пат.

Информации за сите наши Промоции, Попусти, First Minute и Last Minute

Почитувани, За да ги добивате први информациите за сите наши Промоции, Попусти, First Minute и Last Minute на социјалната мрежа Facebook и да не пропуштите некоја добра понуда за добра цена бидете во тек и направете го следново:

УПЛАТА

ИНФО ЗА УПЛАТА ПРЕКУ ТРАНСАКЦИСКА СМЕТКА

Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија