СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - ЛЕТО 2022 - ️ГРЦИЈА / ЛЕТО 2022 - ХАЛКИДИКИ - КАСАНДРА - НЕА ПЛАГИЈА -СОПСТВЕН ЗАКУП

НЕА ПЛАГИЈА -СОПСТВЕН ЗАКУП

Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија