СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - ВИКЕНД - ЕДНОДНЕВНА ШОПИНГ ТУРА ВО – СОЛУН – 04.06.2022

ЕДНОДНЕВНА ШОПИНГ ТУРА ВО – СОЛУН – 04.06.2022

ЕДНОДНЕВНА ШОПИНГ ТУРА ВО 

– СОЛУН – 

04.06.2022г.

Поаѓање во 05 ч од пред агенција со попатни одмори и пристигнување во Солун околу 10 ч. Кратко панорамско разгледување на градот: Виа Игнациа, плоштадот Аристотелос, Белата Кула…Слободно време низ Солун но и можност за уживање – возење со брод-кафич низ Солун- скиот залив со убав поглед на Солун од море со вклучен 1 пијалок. Бродот претворен во кафич на вода поаѓа од пристаништето од кај Белата кула и ве води на 30 мин. пловење(во зависност од временските услови).Потоа посета на трговските шопинг центри: КОСМОС, ИКЕАЏАМБО и ЛИДЛ. Доцна попладнето заминување за Македонија и пристигнување во вечерни часови.

  ЦЕНА:  790 денари

Во цената на аранжманот се вклучени следните услуги:

– превоз со туристички автобус на наведената релација;

– организација на патувањето.

Во цената не се вклучени следните услуги:

– патничко здравствено осигурување – 50 ден до 65 , 100 ден од 65-70 , над 70 – 200 ден

      -возење со брод-кафич низ Солунскиот залив со убав поглед на Солун,

со вклучен 1 пијалок -5 еур (пријавување и резервација в агенција)

 

Пријавување и резервации до 02.06.2022 година.

Т. А. БРАН ви се заблагодарува на довербата.

За овај аранжман важат општите услови за патување на Т. А. Супер Травел.

Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија