СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - ВИКЕНД - ВИКЕНД ВО ЦРНА ГОРА-OСТРОГ

ВИКЕНД ВО ЦРНА ГОРА-OСТРОГ

ВИКЕНД ВО ЦРНА ГОРА OСТРОГ 2022Секој викенд посета на Манастир Острог и Будва!
Термин 13.05-15.05.2022
Термин 20.05-22.05.2022
Термин 27.05-29.05.2022
Цена - 1700 денари по лице!
Во цената е вклучено :
-Превоз со високо туристички автобус;
-Посета на Будва;
-Посета на Подгорица;
Може да се патува и со лична карта!
*Поаѓање во 22 часот петок од Велес,Неготино,Кавадарци,Штип,Скопје,Прилеп,Кочани
Доплата на лице место туристичка такса 1 евро во манастирот
Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија