СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - МЕДИКАЛ - АТОМСКА БАЊА

АТОМСКА БАЊА

ИНФОРМАЦИ


Здравиот човек има илјадници зелби но болниот има само 

една – да оздрави! Поради здавјето кое извира од бањата 

секоја година има илјадници посетители заболени од 

Мултиплекс склероза, ревматски, невролошки болести, 

болести на гастроинтестиналниот тракт, болести на крвните 

садови и рехабилитирање спортски повреди. 
Лоцирана на 130 
км. од Белград на надморска висина од 460 м. и опкружена со 

пошумени ридови и планини претставува вистинска оаза на 

мир и тишина. Се одликува со континентална до планинска 

клима која е погодна за целогодишна посета. Богатиот 

растителен свет делува окрепувачки и смирувачки на целиот 

организам. Низ тие предели поминуваат патики за шетање кои 

се нарекуваат ”Патеки на здравјето”.

ЦЕНОВНИК И УСЛОВИ

 Двокреветна соба

 

Lux care

Еднокреветна соба

Lux care

Двокреветна соба

    Lux care*       1 лице       пациент +   1 лице пратител

Еднокреветен АПП

Lux care

Двокреветен АПП

            Lux care                   1-во и 2-ро лице                 3-то лице              4-то лице

Двокреветен          АПП               Lux care*        За 2 лица   1 пациент +   1 пратител

Третман за Мултиплекс склероза87118143160118                                  87                                       67  190
Третман за невролошки болести87118143160118190
Третман за ревматолошки болести87118143160118190

 


Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија