СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - МЕДИКАЛ - Oфталмологот доц.д-р Хасан Арифоглу

Oфталмологот доц.д-р Хасан Арифоглу

Бесплатни консултации за пациенти со очни болести кај офталмологот доц.д-р Хасан Арифоглу

на 21 Јануари година во Пловдив и

22 Јануари во Бургас 

 . Тој ќе гостува во рамки на иницијативата на Здравствениот информативен центар за обезбедување пристап до најиновативните и најсовремените технологии во медицината. Сите пациенти со очни болести можат да имаат корист и да имаат бесплатна консултација со офталмолог за можностите за лекување на нивната болест. Оние кои сакаат да ја искористат БЕСПЛАТНАТА консултација со специјалистот можат да се јават во СУПЕР ТРАВЕЛ 078/305-329 и да закажат термин.


Бесплатните консултации со доц. д-р Хасан Арифоглу се насочени кон:

пациенти со веќе утврдени болести,

пациенти на кои им треба второ мислење,

пациенти заинтересирани за лекување во странство, особено Турција


Кој е доц.д-р Хасан Арифоглу?

Доц. д-р Арифоглу магистрирал на Универзитетот Ерчије.

Таму студирал од 1997 до 2003 година. Својот стаж по офталмологија го поминал во болницата за обука и истражување во Анкара Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi

2005-2010 година.

Во 2017 година стана „Асистент“ на Универзитетот Окан - Okan Üniversitesi. Истата година добива диплома „Вонреден професор“ по очни болести - во УАК. Професионално искуство: Во текот на годините во кои доц. проф. - Очна обука и истражувачка болница во Анкара, Анкара - специјалист 2011-2012 - Државна болница Качкар, Ризе - специјалист 2012-2017 - Образовна и истражувачка болница Кајсери, Кајсери - специјалист 2017- до денес -


Главните клинички области на интерес на доц. д-р Хасан Арифоглу вклучуваат:

  • Катаракта глауком

  • Астигматизам

  • Миопија

  • Проблеми со мрежницата

  • Оштетување на видот

  • Воспаление на око

  • Страбизам

  • Одлепување на мрежницата

  • Болест на жолта точка

  • Макуларна дупка


Пациентите на лице место ќе треба да ги достават медицинските документи и снимателските тестови кои досега се направени. Ве молиме имајте предвид дека нема да се вршат физички прегледи за време на консултацијата. Бесплатните консултации се спроведуваат врз основа на медицинските документи со кои располагаат пациентите во моментот

Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија