СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - ВИКЕНД - ТРИКАЛА 18.12.2021

ТРИКАЛА 18.12.2021

Посета на Трикала, Грција

18.12.2021

Ден 1

Се поаѓа  во 05.00 ч  од Скопје. Се патува преку грничен премин Богородица. Попатни одмори и царински формалности. Пристигнување во Трикала.

Рaботилницата на џуџињата каде што децата можат да ја посетат куќата на Дедо Мраз, да се фотографираат со нив, да цртаат, да видат како се прави чоколадото, да ги вкусат традиционалните колачиња

Постои забавен парк кој ке ги импресионира најмладите, но и возрасните

Не заборавајте да понесете ракавици и шалче, фото апарат, позитивно расположение и голема насмевка , Ве очекува голема доза на среќа…


Барем на еден ден дозволете си да бидете во светот на фантазијата и почувствувајте го новогодишниот амбиент во Божиќното село во градчето Трикала…..Ве очекуваат незаборавни моменти исполнети со многу забава и среќа…Поаѓање за Скопје во 18 часот.

 

Цeна за возрасни 1500 денари

Прво дете до 12 години 1000 денари

Второ дете 700 денари

Трето дете 700 денариАранжманот вклучува:

  • Превоз на наведената релација со високотуристички автобуси

  • Пратител на група од агенција

  • Организација на патувањето


Ве известуваме дека тематскиот парк - Работилницата на Дедо Мраз и џуџињата Во Трикала ќе започне со работа од среда 10.12.2021 до 06.01.2022

Овие измени се направени согласно појавата на вирусот омникус.
Од денес 02.12.2021 воведени се нови мерки:
-Влезот е дозволен само за вакцинирани лица и лица кои го прележале вирусот во последните 6 месеци;
-за влез на деца до 12 години е потребен негативен брс тест или PCR
-Носење на маска е задолжително;
-Тематскиот парк ќе работи само на отворено.
Услови за патување:


 За излез и за влез од државата од 01.09.2021 потребен ви е ЕДЕН од следните документи : Сертификат/потврда за извршена имунизација (вакцинација), односно примени две дози на вакцина против КОВИД-19;

Сертификат/потврда за прележан КОВИД-19 во последните 45 дена, сметајќи од денот на оздравувањето;

Медицинска потврда со негативен резултат од PCR SARS-CoV-2 тест, направен 72 часа пред излез од територијата на Северна Македонија или негативен брз тест за антигени тела направен 48 часа пред излез од државата;

Задолжителен домашен карантин во траење од 7 дена на домашните и странските државјани, доколку при влез во државата немаат негативен PCR тест, потврди за примена вакцина или за прележан КОВИД-19;

Патниците се должни во секое време да внимаваат на својата и безбедноста на сите во групата, како и да ги почитуваат дадените насоки и препораки за однесување во автобус од страна на организаторот.

Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија