СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - ВИКЕНД - ШОПИНГ ТУРА ВО СОЛУН

ШОПИНГ ТУРА ВО СОЛУН


ШОПИНГ ВО СОЛУН

Секоја сабота во Ноември

Цена: 690 денари Кавадарци, 890 денари Штип, 790 денари Велес

04.00 часот поаѓање од Штип (Нова Пошта)

04.45 часот поаѓање од Велес (Центар)

06.00 часот тргнување од Кавадарци (Автобуска станица)

*Организиран трансфер на патниците од  Штип и Велес до Кавадарци.

Влез во Грција преку граничниот премин „Богородица“. Патувањето ќе се одвива со попатни кратки паузи за одмор и царински формалности.  Пристигнување во Солун во предпладневните часови. Можност за индивидуалнa прошеткa во центарот на градот: (препорачуваме – посета на  Белата кула, кој е симбол на градот, прошетка на главниот плоштад „Аристотел “ и низ центарот на градот: улиците Игнатиа и Цимиски. Потоа, следи шопинг во еден од познатите трговски центри „Cosmos“ и „IKEA“. Во 13:00ч по македонско/14:00ч локално време поаѓање од Солун кон Икеа.Од 14:00ч -19:00ч локално време, слободно време за шопинг во Космос, Џамбо и Икеа. Во 18:00ч по македонско / 19:00ч локално време поаѓање за Македонија. Попатна пауза за посета на Free Shop – 30 минути. Пристигнување во Македонија во вечерните часови.


Напомена: За патувањето е потребен сертификат за 2 примени вакцини,14 дена од втора вакцина, Сертификат за прележан КОВИД не постар од 45 дена, Брз Рапид Тест или ПЦР тест.


Т.А.СУПЕР ТРАВЕЛ  го задржува правото за отказ на аранжманот 3 дена пред поаѓање поради недоволен број на пријавени патници.    


ШОПИНГ ВО СОЛУН

                                               СЕКОЈА САБОТА почнувајќи од 13.11.2021


ONE SALONICA, COSMOS, IKEA...

                ЦЕНА ЗА 1 ЛИЦЕ: 950 МКД           ЦЕНА ЗА 2 ЛИЦА: 1800 МКД 

                                               ЦЕНА ЗА 4 ЛИЦА: 3400 МКД


03.30 часот поаѓање од СКОПЈЕ 

1 SALONICA
Програма на патувањето:

Поаѓање:
 03:30 ч. Состанок на групата на паркингот спорти хотел "Holiday Inn" во Скопје.
04:00 ч. Поаѓање за Грција и Солин. Влез преку граничниот премин Богородица-Евзони.
10:00 ч. (по грчко време) Пристигнување во Солун и застанување на автобусот пред трговскиот центар "One Salonica Outlet Mall". Слободно време за шопинг низ центарот на градот: улиците Игнатиа и Цимиски, плоштадите Аристотелис, Вардари...
14:00 ч. (по грчко време) заминување кон шопинг центрите "COSMOS" и "IKEA"


Враќање: 18:00 ч. (по грчко време) Состанок со патниците на договореното место помеѓу шопинг центрите "COSMOS" и "IKEA" и поаѓање кон Македонија. Попатна пауза на граница "Free Shop". Пристигнување во Скопје, во вечерните часови.


- За реализација на аранжманот, потребен е минимум од 40 патници. 
- За патување потребено е да се поседува валиден биометриски пасош, со важност најмалку уште 3 месеци.
- Организаторот го задржува правото во случај на недоволен број пријавени, да го откаже аранжманот најдоцна 7 дена пред датумот на тргнување
- За овој аранжман важат Општите услови за патување на СКТМ и СУПЕР ТРАВЕЛ
- Организатор на патувањето е T.A. СУПЕР ТРАВЕЛ

КОВИД МЕРКИ ЗА ВЛЕЗ ВО ГРЦИЈА ОД МАКЕДОНИЈА 
* Патникот треба да поседува еден од следните документи:
- Валиден сертификат за целосна вакцинација добиен од здравстевните органи по втората вакцина, по која треба да бидат поминати минимум 14 дена.
- Доколку не е вакциниран патникот треба  да поседува негативен ПЦР или брз антигенски тест, не постар од 72 часа, односно 48 часа.
- За влез во Македонија невакцинираните патници ќе треба  да поседуваат негативен ПЦР или брз антигенски тест, не постар од 72 часа, односно 48 часа.

Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија