СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - 8-МИ СЕПТЕМВРИ ЕКСКУРЗИИ - ВИКЕНД ЗА 8-ми СЕПТЕМВРИ во Х. Космира 3*

ВИКЕНД ЗА 8-ми СЕПТЕМВРИ во Х. Космира 3*

ВИКЕНД ЗА 8-ми СЕПТЕМВРИ во  Х. Космира 3*

03(07).09.2021Поаѓање во 22 часот со автобус, за Албанија преку Струга на г. п. Ќафасан. 04(08).09.2021 Пристигнување во Голем во близина на Драч (на 12-13 км), сместување во х. Космира со 3* Хотелот е на самата плажа во населбата Голем. Слободен ден за капење. Ноќевање. 05(09).09.2021 Појадок. Слободно време за капење. Ноќевање. 06(10).09.2021 Појадок. Слободно време за капење. Ноќевање. 07(11).09.2021 Појадок. Слободно време за капење. Ноќевање. 08(12).09.2021 Појадок. Слободно време за капење до попладневните часови. Попладнето заминување за Македонија и пристигнување во Прилеп во доцните вечерни часови.

Цена: 5900 ден. х. Космира 3* на сама плажа

Деца од 2 до 14 год.-30% попуст,користат: превоз,храна и кревет

Во цената е вклучено: - автобуски превоз на дадената релација - сместување во х. Космира со 3*на база 4 ноќевања со појадок - организација на патувањето

Во цената не е вклучено: - патничко здравствено осигурување - без франшиза (200 денари)

Рок на пријавување до 28.08.2021 година. Задолжително носење на маски поради Covid19. Збогатете ги вашите доживувања со едно ново патување.

Летувајте, патувајте, инвестирајте во своето здравје, подобрете го имунитетот...

За овој аранжман важат општите услови на патување на Т. А. Супер Травел и СКТМ.

Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија