КОД 009


ИНФОРМАЦИИ ЗА ИМОТОТ


Место: Кавадарци


Цена: 250 евра


Тип на објект: Стан


Површина: 64m2


Број на тоалети: 1


Кат: 4 кат


Паркинг:даКод: 009


Опис: Станот се наоѓа во Центарот на Кавадарци, спорти Собрание, на ул.Тиквешко Востание бр.2 , станот е на 4 кат, зградата е на 5 ката, нема лифт.Греењето е на струја со панели кои трошат 0.6w, а вкупно има 6 во целиот стан.Минимум издавање на една година.


Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија