СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - НЕДВИЖНИНИ - НЕДВИЖНИНИ АЛБАНИЈА - Splendid Residence – Golem, Albania

Splendid Residence – Golem, Albania

Splendid Residence – Golem, Albania


СЕ ПРОДАВААТ НОВИ СТАНОВИ во туристичкото место Голем во близина на Драч.

Туристичката област Голем, заедно со околните места Драч и Каваја полека прераснува во модерна туристичка населба која нуди се што е потребно за еден пријатен престој на море, опкружена со борова шума, воедно и многу содржини и погодности за посетителите.

Комплексот Сплендид ресиденс е во фаза на градба и ќе биде направен по сите најмодерни стандарди за градба на комплекси од ваков тип: модерно проектиран, одлични материјали, професионална градба, различни типови на апартмани, рецепција, стражарска служба, базен и спа центар.

Цена од метар  квадратен 750 Еур. Трошоци за купопородажба и нотарска заверка околу 300 Еур.

Данок на промет не постои заради прва продажба спрема албанската законска регулатива.

Трошоците за годишно одржување на апартманот околу 150 Еур годишно.

Агенцијата е одговорна за целокупнота легална процедура за купопродажба на имотот со свои адвокати и овластени преведувачи. Агенциската услуга за посредување е БЕСПЛАТНА.

KATALOGU_E NDRYSHUAR 01(7)_1612420002


Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија