Palace Hotel & SPA 5*

Palace Hotel & SPA 5* е луксузно уреден хотел кој е на само 20 метри од плажа (сопствена и песочна), а оддалечен околу 4 километри од центарот на Драч. Хотелот е отворен и работи од 2013 година.

Располага со сопствен паркинг, ресторан, бар, надворешен базен, спа центар со внатрешен базен, сауна, парна бања и фитнес сала.

Секоја од собите во хотелот е луксузно уредена, опремена и располага со: клима уред, ТВ, мини бар, тоалет. Безжичниот интернет е бесплатен и достапен на цела територија во хотелот.

Во однос на локациската поставеност, Меѓународниот Аеродром во Тирана е оддалечен 23.1 километри, Пристаништето во Драч е на оддалеченост од 1.2 километар; Амфитеатарот е 2.5 километри оддалечен од хотелот. Најблискиот ресторан и супер маркет се на 100 метри оддалеченост.

Локација: Rruga Pavaresia Plazh Apollonia, Lagja 13, 1111 Durrës, Albania

 

BED AND BREAKFAST / EUR01.05.2020
31.05.2020
01.06.2020
15.06.2020
16.06.2020
30.06.2020
01.07.2020
15.07.2020
16.07.2020
31.07.2020
01.08.2020
31.08.2020
01.09.2020
15.09.2020
16.09.2020
30.09.2020
STANDARD ROOM
P.P.P.D.IN DOUBLE4749.5536464685949.5
DOUBLE959910612812813611999
SINGLE81869912212213211386
TRIPLE119132139165165175152132
1+1 CHD (0-2,99)81869912212213211386
1+1 CHD (3-14,99)103117130158158168145117
1+2 CHD (3-14,99) (0-2,99)103117130158158168145117
1+2 CHD (3-14,99) (3-14,99)122145158191191201173145
2+1 CHD (0-2,99)959910612812813611999
2+1 CHD (3-14,99)117130137164164172150130
2+2 CHD (3-14,99) (0-2,99)117130137164164172150130
2+2 CHD (3-14,99) (3-14,99)135158165196196205178158
3+1 CHD (0-2,99)119132139165165175151132
3+1 CHD (3-14,99)141163170201201211183163
PREMIUM ROOM
P.P.P.D.IN DOUBLE5559626868766257
DOUBLE110119123136136152123114
SINGLE93.510211813213214611898
TRIPLE132152158175175188158148.5
1+1 CHD (0-2,99)93.510211813213214611898
1+1 CHD (3-14,99)115.5134149168168182149129
1+2 CHD (0-14,99) (0-2,99)115.5134149168168182149129
1+2 CHD (3-14,99) (3-14,99)134162177201201215177157
2+1 CHD (0-2,99)110119123136136152123114
2+1 CHD (3-14,99)132150155172172187155146
2+2 CHD (0-14,99) (0-2,99)132150155172172187155146
2+2 CHD (3-14,99) (3-14,99)151178183205205220.5183174
3+1 CHD (0-2,99)132152158175175188158148.5
3+1 CHD (3-14,99)154183190211211224190180
SUPERIOR ROOM
P.P.P.D.IN DOUBLE5964667676856664
DOUBLE119128132152152169132128
SINGLE102111128146146165128111
TRIPLE142162165188188208165162
1+1 CHD (0-2,99)102111128146146165128111
1+1 CHD (3-14,99)124142159182182201159142
1+2 CHD (0-14,99) (0-2,99)1241421598282201159142
1+2 CHD (3-14,99) (3-14,99)143170187215215234187170
2+1 CHD (0-2,99)119128132152152169132128
2+1 CHD (3-14,99)141159163188188205163159
2+2 CHD (0-14,99) (0-2,99)141159163188188205163159
2+2 CHD (3-14,99) (3-14,99)159187191220220238191187
3+1 CHD (0-2,99)142162165188188208165162
3+1 CHD (3-14,99)164193196224224244196193
DELUXE ROOM
P.P.P.D.IN DOUBLE68747680.385907674
DOUBLE136147152161169180152147
SINGLE119128146155165174146128
TRIPLE162181.5185198208218185181.5
1+1 CHD (0-2,99)119128146155165174146128
1+1 CHD (3-14,99)141159178191201210178159
1+2 CHD (0-14,99) (0-2,99)141159178191201210178159
1+2 CHD (3-14,99) (3-14,99)159.5187206224234242.5206187
2+1 CHD (0-2,99)13614715216116910152147
2+1 CHD (3-14,99)158179184197205216184179
2+2 CHD (0-14,99) (0-2,99)158179183197205216183179
2+2 CHD (3-14,99) (3-14,99)177207211229238249211207
3+1 CHD (0-2,99)162181.5185198208218185181.5
3+1 CHD (3-14,99)184213216234244254216213
APARTMENT
3PAX175175175198198218214.5195
4PAX180180180202202224220198
3+1 CHD (0-14,99)175175175198198218214.5194
3+2 CHD (0-14,99) (0-2,99)175175175198198218214.5194
3+2 CHD (3-14,99) (3-14,99)198198198234234254246226
3+3 CHD (0-14,99) (0-14,99) (3-14,99)216216216267267286274254
3+3 CHD (3-14,99) (3-14,99) (0-2,99)197197197234234254246226
4+1 CHD (0-2,99)180180180202202224220198
4+1 CHD (3-14,99)202202202238238260251229
4+2 CHD (0-14,99) (0-2,99)202202202238238260251229
4+2 CHD (0-14,99) (3-14,99)221221221271271293279257

 

*P.P.P.D цена по лице на ден

Цените се изразени во евра на ден

Политика за отказ: Отказ до 7 дена пред поаѓање без пенали, отказ за помалку од 7 дена како и непојавување во хотел 100% пенали.

 

Минимум престој 3 ноќи

Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија