Gloria Palace Hotel 4*

Gloria Palace Hotel 4* – Голем, Драч, Лоциран во Голем, на 500 метри од Мали и Робит плажата, Gloria Palace Hotel 4* располага со сопствен ресторан, приватен бесплатен паркинг и надворешен базен. Хотелот има сопствена песочна плажа на Јадранско море. Сите соби во хотелот се климатизирани, имаат бесплатен безжичен интернет и тоалет. Сместувачките единици се опремени и со flat-screen ТВ.

Најблискиот ресторан и маркет од хотелот се оддалечени на 100 метри;  Аеродромот во Тирана е на 26.5 километри, Амфитеатарот во Драч на 11 километри, а Пристаништето во Драч на 10.6 километри оддалеченост.

Локација: Rruga e Fshatrave Turistike Rruga e fshatrave Turistike Qerret, Kavaje, 2500 Golem, Albania

 

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН Н АБАЗА ПОЛУПАНСИОН

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕУР, ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ОД 61,8МКД

 

GLORIA PALACE / 4 STAR / DURRES
ПОЛУПАНСИОН06.07.2020
23.08.2020
24.08.2020
06.09.2020
07.09.2020
30.09.2020
01.10.2020
31.10.2020
STANDARD ROOMСТАДАРД ДВОКРЕВЕТНА СОБА
ЦЕНА ПО СОБА НА ДЕН
DOUBLE107.892.483.670.4
SINGLE83.671.563.853.9
TRIPLE151.8132118.899
1+1 CHD (0-5,99)83.671.563.853.9
1+1 CHD (6-11,99)106.391.281.669.168
1+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)106.391.281.669.168
1+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)83.671.563.853.9
1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)106.391.281.669.168
2+1 CHD (0-5,99)107.892.483.670.4
2+1 CHD (6-11,99)135.4116.2105.188.66
2+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)135.4116.2105.188.66
2+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)107.892.483.670.4
2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)159.7136.8123.3103.6
3+1 CHD (0-5,99)151.8132118.899
3+1 CHD (6-11,99)179.4155.8140.3117.2
SUPERIOR ROOMСУПЕРИОР СОБА
ЦЕНА ПО СОБА НА ДЕН
DOUBLE114.49990.277
SINGLE8875.968.258.3
TRIPLE161.7138.6125.4108.9
1+1 CHD (0-5,99)8875.968.258.3
1+1 CHD (6-11,99)111.896.787.274.6
1+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)111.896.787.274.6
1+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)8875.968.258.3
1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)139.92121102.189.6
2+1 CHD (0-5,99)145.7126.6108.495.2
2+1 CHD (6-11,99)143.4124.2113.196.6
2+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)143.4124.2113.196.6
2+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)114.49990.277
2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)169.1146.2132.7113
3+1 CHD (0-5,99)161.7138.6125.4108.9
3+1 CHD (6-11,99)190.7163.8148.3128.5
JUNIOR SUITEЈУНИОР СОБА
ЦЕНА ПО СОБА НА ДЕН
DOUBLE123.2107.894.681.4
SINGLE95.783.672.662.7
TRIPLE174.9151.8135.3115.5
1+1 CHD (0-5,99)113.998.883.3873.48
1+1 CHD (6-11,99)140.1121.3102.0889.5
1+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)121.4106.392.7380.2
1+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)95.783.672.662.7
1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)121.4106.392.7380.2
2+1 CHD (0-5,99)123.2107.894.681.4
2+1 CHD (6-11,99)154.5135.4118.9102.4
2+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)154.5135.4118.9102.4
2+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)123.2107.894.681.4
2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)182.6159.7139.9120.2
3+1 CHD (0-5,99)174.9151.8135.3115.5
3+1 CHD (6-11,99)206.2179.4159.6136.5
SUITEСВИТ
ЦЕНА ПО СОБА НА ДЕН
DOUBLE143123.2105.692.4
SINGLE11095.780.369.3
TRIPLE201.3174.9148.5128.7
1+1 CHD (0-5,99)11095.780.369.3
1+1 CHD (6-11,99)139.4121.4102.388.6
1+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)139.4121.4102.388.6
1+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)11095.780.369.3
1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)139.4121.4102.388.6
2+1 CHD (0-5,99)143123.2105.692.4
2+1 CHD (6-11,99)179154.5132.2115.8
2+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)179154.5132.2115.8
2+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)143123.2105.692.4
2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)211.7182.6155.6135.9
3+1 CHD (0-5,99)201.3174.9148.5128.7
3+1 CHD (6-11,99)237.3206.2175.1152
RELEASE DAYS5553
Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија