Albanian Star Hotel 4*

Хотелот Albanian Star Hotel 4* се наоѓа во Голем, 5 км од Драч. Тој нуди ресторан со пространа тераса, бар и отворен базен. Исто така, има фитнес центар, игрална и приватна песочна плажа, каде можете да уживате во различни активности на вода.

Сите сместувачки единици во хотелот имаат клима уред, работна маса, простор за седење, сеф и минибар. Сите соби се опремени со сателитска ТВ и тоалет со туш со хидромасажа и фен. Секоја соба нуди балкон со поглед на море, градина или базен.

Хотелската плажа е опремена со лежалки, тушеви и чадори за сонце. Во хотелот се одржуваат диско ноќи еднаш неделно. Дополнителни услуги како: изнајмување автомобили, хемиско чистење и перење, може да се организираат и добијат на лице место. Albanian Star Hotel 4* се наоѓа на 5 км од тврдината и амфитеатарот во Драч кои се вбројуваат во светското културно наследство.

Локалните автобуси застануваат на оддалеченост 150 метри од објектот, додека главната автобуска и железничка станица се оддалечени 5 километри. Најблиското пристаништето е на 5 километри оддалеченост, а аеродромот во Тирана е 35 км оддалечен од хотелот.

Локација: Rruga Kompleksit (SH4), Plepa, 2504 Golem, Albania

 

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕУР, ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ОД 61,8МКД

 

ALBANIAN STAR HOTEL / 4* DURRES
ПОЛУПАНСИОН01.07.2020
31.08.2020
01.09.2020
30.09.2020
01.10.2020
31.10.2020
STANDARD BACK VIEWСТАНДАРД СОБА СО ПОГЛЕД ГРАДИНА
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН
DOUBLE886666
SINGLE62.746.246.2
TRIPLE125.4105.6105.6
1+1 CHD (0-5,99)62.746.246.2
1+1 CHD (6-11,99)85.26363
1+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)85.26363
1+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)62.746.246.2
1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)104.376.676.6
2+1 CHD (0-5,99)886666
2+1 CHD (6-11,99)110.482.882.8
SUPERIOR BACK VIEWСУПЕРИОР СОБА СО ПОГЛЕД ГРАДИНА
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН
DOUBLE92.468.268.2
SINGLE67.149.549.5
TRIPLE1329999
1+1 CHD (0-5,99)67.149.549.5
1+1 CHD (6-11,99)9167.367.3
1+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)9167.367.3
1+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)67.149.549.5
1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)111.581.781.7
2+1 CHD (0-5,99)92.468.268.2
2+1 CHD (6-11,99)116.28686
2+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)116.28686
2+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)92.468.268.2
2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)136.8100.5100.5
3+1 CHD (0-5,99)1329999
STANDARD SEA VIEWСТАНДАРД СОБА СО ПОГЛЕД МОРЕ
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН
DOUBLE96.872.672.6
SINGLE70.451.751.7
TRIPLE135.3102.3102.3
1+1 CHD (0-5,99)70.451.751.7
1+1 CHD (6-11,99)95.270.470.4
1+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)95.270.470.4
1+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)70.451.751.7
1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)116.785.885.8
2+1 CHD (0-5,99)96.872.672.6
2+1 CHD (6-11,99)121.691.391.3
SUPERIOR SEA VIEWСУПЕРИОР СОБА СО ПОГЛЕД МОРЕ
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН
DOUBLE103.47777
SINGLE73.75555
TRIPLE145.2109109
1+1 CHD (0-5,99)73.75555
1+1 CHD (6-11,99)10074.674.6
1+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)10074.674.6
1+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)73.75555
1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)122.89191
2+1 CHD (0-5,99)103.47777
2+1 CHD (6-11,99)129.696.696.6
2+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)129.696.696.6
2+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)103.47777
2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)152.5113113
3+1 CHD (0-5,99)145.2108.9108.9
3+1 CHD (6-11,99)171.4128.5128.5
RELEASE DAYS553

 

 

*P.P.P.D цена по лице на ден

Цените се изразени во евра на ден

Политика за отказ: Отказ до 7 дена пред поаѓање без пенали, отказ за помалку од 7 дена како и непојавување во хотел 100% пенали.

 

Минимум престој 2 ноќи

Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија