СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - 🎤 КУПИ КАРТИ ЗА СЕ 🎤 - Д ФЕСТИВАЛ

Д ФЕСТИВАЛ

Д ФЕСТИВАЛ

ПОЧНА РАН КОРМОРАН 2 - Д ФЕСТИВАЛ 

 

РЕЗЕРВИРАЈТЕ СИ МЕСТО УШТЕ СЕГА НА ЈУБИЛЕЈНИОТ 10-ТИ Д ФЕСТИВАЛ ПО ПРОМОТИВНА ЦЕНА:

 

700 ДЕНАРИ - ФЕСТИВАЛСКИ БИЛЕТ ЗА ТРИ ДЕНА (БЕЗ КАМП)

750 ДЕНАРИ - ФЕСТИВАЛСКИ БИЛЕТ ЗА ТРИ ДЕНА + КАМП 

 

АКЦИЈАТА ВАЖИ ДО 8-МИ МАРТ 2020

 

COMING SOON > НОВ WEBSITE СО СИТЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА Д ФЕСТИВАЛ 2020

 

PACK YOUR TENTS & СЕ ГЛЕДАМЕ ВО ЈУЛИ! FEEL D LOVEАЛ

Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија