СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - 🎤 КУПИ КАРТИ ЗА СЕ 🎤 - EXIT 2020

EXIT 2020

EXIT 2020

ДЕТАЛИ ЗА НАСТАНОТ

Датум (старт): 09-07-2020
Датум (крај): 12-07-2020
Локација: ПЕТРОВАРАДИНСКА ТВРДИНА
Град: Нови Сад, Србија
Почеток: 19:00


Промо билетите можете да ги купите во музичката продавница Југотон, ГТЦ 1 кат.

EXIT 2020 ПРОМО БИЛЕТ, 09-07-2020 Цена: 3700ден.
EXIT 2020 VIP GOLD, 09-07-2020 Цена: 16300ден.
EXIT 2020 КАМП БИЛЕТ,  Цена: 1600ден.


Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија