СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - 🎤 КУПИ КАРТИ ЗА СЕ 🎤 - ЉУБОЈНА

ЉУБОЈНА


ЉУБОЈНА

Преголема е возбудата кога најавуваш убави нешта, па затоа со огромно задоволство Ви најавуваме дека на 22.12 со почеток од 19:30ч. во Националната Опера и Балет, за прв пат пред македонската јавност, “Љубојна” ќе одржи (unplugged) акустичен концерт!

Ова е вистинска прилика за публиката, во една уникатна атмосфера да ги слушне сите големи хитови на “Љубојна”.

Во моментите кога во медиумскиот етер е актуелен спотот за синглот “Севдо Ле” кој е последното остварување на “Љубојна”, овој настан е уникатна можност за вистинско предновогодишно уживање.

-Акустичното Е за Душа

- Акустичното Е за Мерак! 

Добре ни дојдовте, за многу години празниците      

“Затоа што кога срцето ти пее и здивот е музика “

П.С.-Влезниците во продажба 22.11.(петок

Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија