СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - ВИКЕНД - INTER HOTEL-07.12-09.12.2019 , 02.01-05.01.2020

INTER HOTEL-07.12-09.12.2019 , 02.01-05.01.2020

Сандански 07-09/12/2019
Цените се за соба за 2 ноќевања со појадок – БЕЗ ПРЕВОЗ

Двокреветна соба155€
Еднокреветна соба123€
Доплати на ден за лице
Дете од 0-03,99 год. во соба – бесплатно
Дополнително легло за дете 4-11,99 во соба =  12 €
Дополнително легло за дете 12 – 15,99 во соба = 28 €

Цените се во € се плаќа во денари, 1 € = 62 денари

Цените се за двокреветна соба за 2 лица за 2 ноќевања со појадок – БЕЗ ПРЕВОЗ
Цените се за еднокревтна соба за 1 лице за 2 ноќевања со појадок – БЕЗ ПРЕВОЗ

Во цената Е вклучено:
2 ноќевања со појадок
Користење на СПА центар
Безжичен интернет
Туристички такса
Паркинг

Во цената НЕ Е вклучено:
Превоз
Патничко осигигурување
Неспомнати услуги
Личен трошок

тип на собамаксимум капацитети
Двокреветна соба (француско легло)2 возрасни + 1 дете до 15.99г. + 1 дете до 3.99г
Двокреветна соба (разделени легла)2 возрасни + 1 дете до 3.99г.

 

Доплата за превоз од/до БитолаДоплата за превоз од/до Скопје

Возрасен     25 €
Дете 2-12 г. 15 €

Возрасен     30 €
Дете 2-12 г. 15 €

ПРОГРАМА СО ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ

07.12.2019 Битола/Скопје-Прилеп-Кавадарци-Валандово-Струмица-Сандански
Поаѓање во 06.00 ч. од Битола/Скопје за Сандански преку Струмица и Петрич (попатни одмори, царински формалности), продолжување кон Сандански.
По пристигнувањето сместување во избраниот хотел.
Слободно време, можност за користење на СПА центарот. Ноќевање

08
.12.2019 Сандански
Појадок. Слободно време можност за користење на СПА центарот или индивидуални прошетки, шопинг  во градот.Ноќевање.

09.12.2019 Сандански-Струмица-Валандово-Кавадарци-Прилеп-Скопје/Битола
Појадок, одјавување од хотелот до 12.00 ч. (локално време). Во 13:00 ч. (локално време) поаѓање кон месноста Рупите (храмот – споменик – Св. Петка и гробот на најпознатата пророчица – Баба Ванга каде е и погребана). По посетата поаѓање кон Македонија (попатни одмори, царински формалности) пристигнување во Македонија во вечерните часови.

Напомена:
Доколку имате барања за помалку или повеќе ноќевања надвор од пакетот, во тој случај важат цените по редовен ценовник.

Сандански 02-05/01/2020

Цените се за соба за 3 ноќевања со појадок – БЕЗ ПРЕВОЗ

Сместување воза уплата ДО 15.11.2019за уплата ПО 15.11.2019
Двокревeтна лукс соба215 €240 €
Еднокреветна лукс соба165 €190 €
Доплата за 3 ноќевања по лице
Дете од 0-3,99 год. во соба е бесплатно
Дополнително легло за дете 4-11,99 во соба   34€
Дополнително легло за дете 12 – 15,99 во соба  79€

Цените се во € се плаќа во денари, 1 € = 62 денари

Во цената Е вклучено:Во цената НЕ Е вклучено:
3 ноќевања со појадок
Користење на СПА центар
Безжичен интернет
Туристички такса, паркинг
Превоз
Патничко осигигурување
Неспомнати услуги
Личен трошок

 

Доплата за превоз од/до БитолаДоплата за превоз од/до Скопје
Возрасен     25€
Дете 2-12 г. 15€
Возрасен     30€
Дете 2-12 г. 15€

Капацитет за сместување

сместувањеминимуммаксимум
Двокреветна соба (француско легло)1 возрасен2 возрасни+1 дете до 15.99+1 дете до 3.99г
Двокреветна соба (разделени легла)1 возрасен2 возрасни+1 дете до 3.99г.
Студио1 возрасен3 возрасни+1 дете до 11.99г+1 дете до 3.99г.
Апартман Лукс1 возрасен3 возрасни + 1 дете до 11.99г. + 1 дете до 3.99г.
Апартман Фемили1 возрасен3 возрасни + 1 дете до 15.99г. + 1 дете до 3.99г.


ПРОГРАМА СО ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ

02.01.2020 Битола/Скопје-Прилеп-Кавадарци-Валандово-Струмица-Сандански
Поаѓање во 06.00 ч. од Битола/Скопје за Сандански преку Струмица и Петрич (попатни одмори, царински формалности), продолжување кон Сандански.
По пристигнувањето сместување во избраниот хотел.
Слободно време, можност за користење на СПА центарот. Ноќевање

03
.01.2020 Сандански
Појадок. Слободно време можност за користење на СПА центарот или индивидуални прошетки, шопинг  во градот. Ноќевање.

04.01.2020 Сандански
Појадок. Слободно време можност за користење на СПА центарот или индивидуални прошетки, шопинг  во градот. Ноќевање.

05.01.2020 Сандански-Струмица-Валандово-Кавадарци-Прилеп-Скопје/Битола
Појадок, одјавување од хотелот до 12.00 ч. (локално време). Во 13:00 ч. (локално време) поаѓање кон месноста Рупите (храмот – споменик – Св. Петка и гробот на најпознатата пророчица – Баба Ванга каде е и погребана). По посетата поаѓање кон Македонија (попатни одмори, царински формалности) пристигнување во Македонија во вечерните часови.

Напомена:
Доколку имате барања за помалку или повеќе ноќевања надвор од пакетот, во тој случај важат цените по редовен ценовник.
Попустот важи се до исполнувањето на собите кои се предвидени по промотивна цена!

Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија