СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - ВИКЕНД - ШОПИНГ СОЛУН 09.12.2019

ШОПИНГ СОЛУН 09.12.2019

ШОПИНГ ТУРА ВО


СОЛУН


   09.12.2019

Поаѓање во 06ч од Кавадарци со попатни одмори и пристигнување во Солун околу 10ч. Кратко панорамско разгледување на градот: Виа Игнациа, црквата Св. Димитрија, Белата Кула, плоштадот Аристотелус... Слободно време низ Солун. Потоа посета на трговските шопинг центри: КОСМОС, ИКЕА, ЏАМБО И ЛИДЛ. Вечерта заминување за Македонија и пристигнување во Кавадарци во доцните вечерни часови.

ЦЕНА - 690 ден.


Во цената на аранжманот се вклучени следните услуги:

- превоз со туристички автобус на наведената релација;

- организација на патувањето.


Во цената не се вклучени следните услуги:

- патничко здравствено осигурување - 50 ден    За овај аранжман важат општите услови за патување на Т. А.

Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија