СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - ЕСЕНСКИ ПАТУВАЊА - ХУРГАДА ( СО ЧАРТЕР ЛЕТ ОД СОФИЈА

ХУРГАДА ( СО ЧАРТЕР ЛЕТ ОД СОФИЈА

ХУРГАДА ( СО ЧАРТЕР ЛЕТ ОД СОФИЈА )

1 ден (Среда): Средба на аеродромот во Софија, Директен чартер лет до Хургада со број на лет BGH2015 во 15:00 часот (локално време Софија). Пристигнување во Хургада, трансфер до хотел и сместување во избраниот хотел.

2 ден – 7 ден: Слободно време и можност за посета на факултативни екскурзии

8 ден (Среда): По одјавата од хотел, трансфер до аеродромот во Хургада за директен чартер лет до Софија со број на лет BGH2016 во 17:40 ч. Слетување во Софија во 21:40 часот (локално време Софија).

ПАКЕТ ЦЕНИ ЗА 7 ноќи / 8 дена

ТЕРМИН

ХОТЕЛ

УСЛУГА

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ

16.10.2019

ELYSEES HOTEL HURGHADA 4*

ALL

445 €

16.10.2019

HAWAII CAESAR PALACE HOTEL & AQUAPARK 5*

ALL

450 €

16.10.2019

MARLIN INN AZUR RESORT 4*

ALL

485 €

16.10.2019

SPHINX RESORT HOTEL 5*

ALL

525 €

16.10.2019

STEIGENBERGER AL DAU BEACH HURGHADA 5*

ALL

565 €


ТЕРМИН

ХОТЕЛ

УСЛУГА

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ

23.10.2019

ELYSEES HOTEL HURGHADA 4*

ALL

445 €

23.10.2019

HAWAII CAESAR PALACE HOTEL & AQUAPARK 5*

ALL

450 €

23.10.2019

MARLIN INN AZUR RESORT 4*

ALL

485 €

23.10.2019

SPHINX RESORT HOTEL 5*

ALL

530 €

23.10.2019

STEIGENBERGER AL DAU BEACH HURGHADA 5*

ALL

565 €

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

  • Авионски билет - директен чартер лет со вклучени аеродромски и административни такси;

  • Рачен багаж до 7 кг. и чекиран багаж - 20 кг по лице

  • 7 ноќи во избраниот хотел со услуга All Inclusive или Ultra All Inclusive;

  • Трансферите од аеродром до хотел и обратно;

  • Услуги на локалната партнер компанија.ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО:

  • Влезна виза за Египет – 25 USD по лице, се плаќа при пристигнување на аеродромот во Хургада.

  • Патничко осигурување;

  • Факултативни екскурзии;

  • Индивидуални трошоци;

  • Трансфер Скопје - Софија – Скопје / мин. 6 лица со цена од 50 € по лице

Напомена:

Авиокомпанијата го задржува правото да го промени времето на полетување и слетување, за што компанијата ќе ги извести патниците навремено.

Потребен е македонски пасош валиден минимум 6 месеци, за патување во Египет.


Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија