СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - ВИКЕНД - Манастир Острог

Манастир Острог

Манастир Острог

Посетата на Манастир Острог ја продолжуваме и во месец Октомври

+ посета на Будва.
ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:  1500 ден. 

                                                                 термин:

                                                      04.10.2019-06.10.2019

                                                      11.10.2019-13.10.2019

                                                      18.10.2019-20.10.2019

                                                      25.10.2019-27.10.2019➡ Поаѓање во Петок во 22 часот.
➡ Зимање патници од Св.Николе,Штип,Kaвадарци,Неготино,Велес и Скопје.
➡Се патува со лична карта
➡Ноќевање во конаците се доплаќа на лице место 5 евра/или се спие на отворено и не се плаќа.


Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија