СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - 🎤 КУПИ КАРТИ ЗА СЕ 🎤 - TALAMASCA

TALAMASCA

Тој е дефинитивно најголемиот пријател и омилениот дј на македонската публика!!!

Дами и господа Ве покануваме на повторна средба со парискиот волшебник, човекот кој е виновен за најдобрите журки кои некогаш се случиле кај нас!!!

TALAMASCA со настап во живо во Скопје!!!
www.facebook.com/talamasca.official/

Специјален гостин:
FOBI
www.facebook.com/FobiOfficialPage/

Домашна поддршка:
DARE
SOUNDKILLAH

Сабота 19 октомври 2019
Локација: А1 АРЕНА Борис Трајковски (Мала Сала)
Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија