СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - 🎤 КУПИ КАРТИ ЗА СЕ 🎤 - RASTA AND TASKO

RASTA AND TASKO

Балканската регетон атракција Раста и македонскиот суперстар Таско на 4 часовен спектакл во Скопје. А1 Арена Борис Трајковски, почеток 21ч. 
Карти преку Купи Карти За Се по промотивна цена од 450 денари до 03 Октомври.
Вип Пакетите, висока маса плус резервација шише пијалок по избор можете да ги купите исклучиво преку продажните места на ККЗС.
Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија