СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - ДАЛЕЧНИ ПАТУВАЊЕ - Мистичниот Тунис

Мистичниот Тунис

Мистичниот Тунис

*All inclusive понуда од 299€

24.09.2019 01.10.2019

 Програма

1 ден (24.09.2019 вторник): Софија – Тунис Хаммамет

Средба со групата на аеродромот во Софија (терминал 1) за директен лет од Енфида-Хамамет со авиокомпанијата BH Air со број на лет BGH 2001. Полетување кон Тунис. Слетување на аеродромот во Тунис и средба со претставникот на партнер компанијата. Трансфер од аеродром до хотел и сместување во Hotel Fortuna Hammamet 3*. Вечера во хотел. Ноќевање.

2 ден (25.09.2019 среда)7 ден (01.10.2019 понеделник)

Појадок во хотел. Денови предвидени за плажа и индивидуални активности или можност за посета на дополнителни факултативни излети предложени од претставникот во Хамамет (уплата на лице место).

Вечера во хотел. Ноќевање

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ: 299€

Пакетната цена вклучува:

 • Авионски билет на релација Софија-Тунис-Софија;
 • Аеродромски такси;
 • Рачен (7кг) + чекиран багаж (20кг);
 • Организиран трансфер на релација Скопје-Софија-Скопје (при минимум 20 патници);
 • 7 ноќевања во хотел Fortuna Hammet 3*, на All Inclusive услуга;
 • Пречек во Тунис од страна на партнер компанијата во Тунис.

Пакетната цена НЕ вклучува:

 • Дополнителни факултативни излети;
 • Туристичка такса;
 • Такса за гориво – се објавува 21 ден пред летот од страна на авиокомпнијата (доколку дојде до промена на цената на горивата).

Информации за летот:

Авиокомпанија: BH Air

BGH2001: Софија – Енфида-Хамамет 15:30 – 15:50;

Авиокомпанија: BH Air

BGH2002: Енфида-Хамамет – Софиja 22:50 – 03:10;

Услови за резервација:

 1. Уплата на депозит од 50% при резервација;
 2. Доплата до 30 дена пред реализација на аранжманот.

Потребни документи:

 1. Комплетни податоци од пасош (име и презиме, дата на раѓање, број на пасош, датум на издавање/истекување на пасошот) – Приложување на агентот за продажба лично, при резервација!;
 2. Валиден пасош минимум 6 месеци од датумот на враќањето;
 3. За патување во Тунис за македонски државјани не е потребно претходно обезбедување на виза, како и санитарни и медицински барања.

*АтлантиС нема одговорност за добиени невалидни податоци!

Рокови за отказ од страна на корисникот на услугата:

 1. Отказ на аранжманот до 60 дена пред реализација – без надомест;
 2. Отказ на аранжманот од 60 до 30 дена пред реализација – 50% надомест;
 3. Отказ на аранжманот од 29 до 15 дена пред реализација – 75% надомест;
 4. Отказ на аранжманот во период помалку од 15 дена пред реализација – 100%.

Важнo!

Агенцијата има право на промена на цената на аранжманот, доколку дојде до промена на:

 1. Трошоците за транспорт (такси за гориво, аеродромски такси..);
 2. Доколку не се исполни минималниот број за организиран трансфер на релација Скопје-Софија-Скопје;
 3. Промена на повеќе од 3% на курсната валута во периодот на склучување на договорот за патувањето;
 4. Зголемување на цената од страна на локалните партнери во Тунис,
 5. Промена на цената на горивото на во авио превозот;
 6. Други непредвидени случаи

Забелешки

 1. Авиокомпанијата има право на промена на сатниците на летовите;
 2. Агенцијата нема одговорност при промена на сатниците во локалните музеи и објекти од историска вредност, како и при промена на цената на влезниците во истите;
 3. Агенцијата има право на промена на редоследот на програмата;
 4. Минимален број на патници за реализиација: 20
 5. Програмата не се препорачува за лица со ограничена подвижност;
 6. Некои од факултативните излети кои се уплаќаат на лице место се реализираат согласно остварен минимум пријавени патници, при што возможна е промена на на истите, како и откажување доколку нема услови за нивна реализација (метеоролошки или други непредвидени услови).
Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија