СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - ВИКЕНД ПОНУДИ - Гранд Хотел Ханиоти

Гранд Хотел Ханиоти

Споени викенди во Гранд Хотел Ханиоти   
2 ноќевања со појадок и вечера

 
ХОТЕЛ: Hotel Grand Otel 4 * Ханиоти
 УСЛУГА: Хотелско сместување  со појадок и вечера
---
14.06-16.06.2019 - 95€ по лице (дете од 0-11,99 бесплатно)
02.08-04.08.2019 - 167€ по лице (дете од 0-11,99 бесплатно)
 07.09-09.09.2019 - 119€ по лице (дете од 0-11,99 бесплатно)
За трето возрасно лице попуст 20%
Доплата: Туристичка такса во хотел 
Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија