СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - 🎤 КУПИ КАРТИ ЗА СЕ 🎤 - IGGY POP

IGGY POP

IGGY POP

   

  IGGY POP

  Atina, 08.06.2019,

  (Release Athens festival 2019)

  ПРОГРАМА

  Поаѓање од Скопје (паркинг кај хотел ВИП, спроти саем) и Штип (Нова пошта) во петок 07.06.2019 во 20 часот навечер.

  Ноќно возење преку Граничниот премин Богородица кон Атина со повремени паузи по мотелите

  Пристигнување во Атина во сабота 08.06.2019 во утринските часoви.

  Слободни 5 часа во центарот на Атина (Омонија, Синтагма, Плака, Акрополис) за слoбодна туристичка прошетка.

  Попладне, паркирање во близина на местото на концертот (Плато во близина на Пристаништето Пиреа) на 10-тина км јужно од Атина и слободно време до почетокот на концертот (една од фестивалските вечери на традиционалниот Release festival, на која освен главниот хед-лајнер, мегазвездата Iggy Pop, ќе настапат како предгрупи и James и Shame

   Почеток на настанот во 18 часот (по локално време)

  Собирање на групата по завршувањето на концертот на Иги некаде пред полноќ и заминување кон дома по истиот пат.

  Пристигнување дома во недела 09.06.2019 во претпладневните часови.

   

  УЛТРА-ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 7800 ден

  Аранжманот опфаќа:

  *автобуски ПРЕВОЗ
  *ВЛЕЗНИЦА 

  *организација на патувањето

  Аранжманот не опфаќа:

  * меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
  Контакт
  Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
  Факс: 043/550-773
  Е-маил: info@supertravel.com.mk
  Адреса
  бул. "Македонија" бб
  Кавадарци
  Р. Македонија