СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - 🎤 КУПИ КАРТИ ЗА СЕ 🎤 - ED SHEERAN AND THE 1975

ED SHEERAN AND THE 1975

SZIGET 2019 | ED SHEERAN AND THE 1975


SZIGET 2019

ED SHEERAN (07.08)

The 1975 (08.08)

ТРИДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ, ЕДНОДНЕВНА ВЛЕЗНИЦА И ЕДНО НОЌЕВАЊЕ ВО БУДИМПЕШТА

ПРОГРАМА

ПРВ ДЕН, вторник 06.08.2019: Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем)  во 19 часот. Ноќно возење преку Србија со повремени паузи по мотелите.

ВТОР ДЕН, среда 07.08.2019: Пристигнување во Будимпешта претпладне. Слободна прошетка низ центарот до сместувањето во однапред резервираниот хостел во Будимпешта. Слободно попладне. Вечерта, превоз до паркинг во близина на Сигет фестивалот и следење на првата фестивалска вечер на Сигет, во која главен хедлајнер е мегаѕвездара Ed Sheeran, со можност за следење и на многу други настани предвидени за таа вечер на Сигет. Враќање во  хостелот организирано во 2 ч после полноќ или по сопствен избор кој кога сака. Ноќевање.

ТРЕТ ДЕН, четврток, 08.08.2019: Напуштање на хостелот  околу 11 ч и слободен ден во Будимпешта до 18 ч. Вечерта, превоз до паркинг во близина на Сигет фестивалот и следење на втората фестивалска вечер на Сигет, во која главен хедлајнер е гриупата “The 1975”, со можност за следење и на многу други настани предвидени за таа вечер на Сигет. Собирање на целата група во 02ч по полноќ на договореното место и поаѓање кон Македонија по истиот пат. Ноќно возење

ЧЕТВРТИ ДЕН, петок 09.08.2019: Пристигнување во Скопје попладне

ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ  + ЕДНО НОЌЕВАЊЕ ВО ХОСТЕЛ + ЕДНОДНЕВНА ФЕСТИВАЛСКА ВЛЕЗНИЦА ЗА ПРВАТА ВЕЧЕР  (Ed Sheeran) 07.08  = 13.900 SOLD OUT

АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ  + ЕДНО НОЌЕВАЊЕ ВО ХОСТЕЛ + ЕДНОДНЕВНА ФЕСТИВАЛСКА ВЛЕЗНИЦА ЗА ВТОРАТА ВЕЧЕР (The 1975) 08.08  = 12.900

(НАПОМЕНА: Цената на аранжманот важи за сместување во 3 или 4-креветна соба во хостелот. Во случај на потреба од сместување во 2-креветна, потребна е благовремена најава при самото резервирање и доплата од 12 евра по лице на рецепција)

Аранжманот опфаќа:

*автобуски ПРЕВОЗ
*ноќевање 
*еднодневна фестивалска влезница

*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патниц
    и
Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија