СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - 🎤 КУПИ КАРТИ ЗА СЕ 🎤 - THE PRODIGY LIVE TRIBUTE BAND

THE PRODIGY LIVE TRIBUTE BAND

THE PRODIGY LIVE TRIBUTE BAND


Ни претставува особено задоволство да го најавиме нашиот следен настан!!!

Ве каниме на неколкучасовно специјално аудио и визуелно шоу каде ни гостува еден од најдобрите „LIVE TRIBUTE“ бендови во Европа!!! 

THE PRODIGY LIVE TRIBUTE BAND

www.facebook.com/osmidanofficial/

Се работи за навистина сериозен проект. Тоа не се „дечки“ кои пуштаат матрици,  туку сериозен и искусен состав кој го краси фактот што сите песни ги свират во живо без матрици и семплови па затоа звучат неверојатно енергично... 

Photo and video: PHOTOTRAVEX www.facebook.com/phototravex 

Одличен JBL Line Array Sound System, најдоброто светло, големо ЛАСЕР шоу, Led Screen и многу повеќе...

Сабота 11 мај

ВИП мала сала Борис Трајковски

Старт: 20:30

Влезници во претпродажба по супер промотивна почетна цена  од 400 денари, а потоа 500 денари, во www.kupikartizase.com  и продажните места низ целата земја
.

Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија