СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - 🎤 КУПИ КАРТИ ЗА СЕ 🎤 - SASA KOVACEVIC

SASA KOVACEVIC


Миленикот на женската публика повторно во Скопје.
6 април, ВИП Арена Борис Трајковски, почеток 21 часот


Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија