СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - 🎤 КУПИ КАРТИ ЗА СЕ 🎤 - ANDRE RIEU БЕЛГРАД-22.05.2019

ANDRE RIEU БЕЛГРАД-22.05.2019

ANDRE RIEU БЕЛГРАД

ANDRE RIEU
Штарк Арена, Белград
22.05.2019

 

Еднодневен аранжман со превоз и влезница

ПРОГРАМА  

Поаѓање Штип и од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем во среда, 22.05.2019, во 7 часот наутро.

Возење преку Граничниот премин Табановце  кон Белград со повремени паузи по мотелите.

Пристигнување во Белград во попладневните часиви и паркирање во близина на местото  каде што ќе се одржи настанот: концерт на мегаѕвездата Андре Рои и неговиот 60-член Јохан Штраус оркестар во рамките на неговата светска турнеја (Паркинг непосредно пред Штарк арената )

Слободни 5-6 часа  за индивидуална туристичка прошетка по Белград.

Почеток на концертот во 20.00 часот.

Собирање на групата по завршувањето на концертот и заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во четврток 23.05.2019 во раните утрински часови.

 ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ

5900 ден со влезница трибина сектор 402 или 225                                                                             

Аранжманот опфаќа:

*автобуски ПРЕВОЗ
*ВЛЕЗНИЦА 

*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

*задолжително да испратете ги своите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com 

Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија