СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - 8-ми Март - 8-ми Март во HOTEL AQUALINA

8-ми Март во HOTEL AQUALINA


HOTEL AQUALINA  е лоциран во туристичката насебла Св.Стефан, 6 км одалечена од центарот на градот Охрид. 

ПАКЕТ ЦЕНА 3 ДЕНА (2 НОЌЕВАЊА ) појадок и вечера 
56 еур по лице во двокреветна соба 

*гала велера со богато мени 


-доплата за еднокреветна + 30% 
-деца до 5 години - 30 % попуст 
-туристичка такска вклучена во цената 


Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија