КУЌА СЕБАСТИЈАН

КУЌА СЕБАСТИЈАН

  Ценовник за месец октомври 2020 година

  Куќа „Себастијан“ е лоцирана во Влашко Маало на само 200 метри од жичарницата и околу 500 метри од центарот на градот. Последна куќа е на ридот а над неа има само чиста и недопрена приорода (борова шума) од каде доаѓа исклучително чист воздух, со означени патеки за пешачење – планинарење. Првиот маркет е на околу 150 метри под куќата.

  Работни денови

  Наем на соба

  Двокреветна

  Трикреветна

  Четирикреветна

  1 ноќевање

  850 денари

  1.050 денари

  1.180 денари

  2 ноќевања

  1.530 денари

  1.890 денари

  2.120 денари

  3 ноќевања

  2.040 денари

  2.520 денари

  2.835 денари


  Викенд(и) 2-4, 16-18 и 30-1.11.

  Наем на соба

  Двокреветна

  Трикреветна

  Четирикреветна

  1 ноќевање

  990 денари

  1.185 денари

  1.380 денари

  2 ноќевања

  1.780 денари

  2.130 денари

  2.480 денари

  3 ноќевања

  2.370 денари

  2.850 денари

  3.300 денари


  11 Октомври

  Наем на соба

  Двокреветна

  Трикреветна

  Четирикреветна

  1 ноќевање

  1.290 денари

  1.590 денари

  1.740 денари

  2 ноќевања

  2.320 денари

  2.860 денари

  3.130 денари

  3 ноќевања

  3.090 денари

  3.815 денари

  4.160 денари


  23 Октомври

  Наем на соба

  Двокреветна

  Трикреветна

  Четирикреветна

  1 ноќевање

  1.090 денари

  1.485 денари

  1.680 денари

  2 ноќевања

  1.960 денари

  2.670 денари

  3.020 денари

  3 ноќевања

  2.615 денари

  3.565 денари

  4.040 денари


  Напомени:

  • Дете до 6 години бесплатно

  • Во цените е вклучена туристичка такса

  • Во една соба дозволен е престој на максимум 4 лица


  Опис:

  -    Куќата има два сопствени паркинга за 5-6 возила

  • Секоја соба има сопствен тоалет, (ЛЦД)ТВ, безжичен интернет

  • На секој кат (три соби) има заедничка голема комплетно опремена кујна со директен поглед кон градот

     Важат Општите услови за патување кои се составен дел од Договорот за патување на агенциите членки на СКТМ!

  Контакт
  Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
  Факс: 043/550-773
  Е-маил: info@supertravel.com.mk
  Адреса
  бул. "Македонија" бб
  Кавадарци
  Р. Македонија