СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - ❄️⛷️ ЗИМА 2020/21 ⛷️ ❄️ - МАКЕДОНИЈА 20/21 - КРУШЕВО - ХОТЕЛ МОНТАНА ПАЛАС

ХОТЕЛ МОНТАНА ПАЛАС

ХОТЕЛ МОНТАНА ПАЛАС


На тивка локација опкружен со борови дрвја, Хотел 
Монтана е поставен на ридче кое гледа директно во малото Крушево. 

Ноќевање во еднокреветна соба на база ноќевање со појадок.....1.740,00 денари
Ноќевање во двокреветна соба на база ноќевање со појадок.......1.440,00 денари
Ноќевање во трокреветна соба на база ноќевање со појадок.......1.280,00 денари

Ноќевање во еднокреветна соба на база полупансион..................2.240,00 денари
Ноќевање во двокреветна соба на база полупансион...................1.840,00 денари
Ноќевање во трокреветна соба на база полупансион...................1.680,00 денари

Ноќевање во еднокреветна соба на база полнпансион..................2.740,00 денари
Ноќевање во двокреветна соба на база полнпансион....................2.3400,00 денари
Ноќевање во трокреветна соба на база полнпансион...................2.180,00 денари
Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија