СЕ НАОЃАТЕ ВО: Почетна - ЛЕТО 2020 - ТУРЦИЈА / ЛЕТО - ЧАРТЕР ПРОГРАМИ ТУРЦИЈА

ЧАРТЕР ПРОГРАМИ ТУРЦИЈАГОЛЕМ ИЗБОР НА ХОТЕЛИ ЗА ЧАРТЕРИТЕ ЗА ТУРЦИЈА


АЛАНИЈА

АНТАЛИЈА

КЕМЕР

БЕЛЕК

СИДЕ

ЛАРА

РАБОТИМЕ НА СИСТЕМ СО СИТЕ ТУР ОПЕРАТОТИ ВО МАКЕДОНИЈА .

Цената зависи од изборот на хотел дестинација, дата , бр.на ноќевања, тип на собаа..


ЗА СЕКОЈА ИНФОРМАЦИЈА ВЕ МОЛИМЕ КОНТАКТИРАЈЕ НЕ НА ТЕЛ 043/550-773 078/305-329,


Facebook Tasheva Rodne (Super Travel) или на   

maill info@supertravel.com.mk.
Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија